“QEPA” DEZINFORMATIVE

“QEPA” DEZINFORMATIVE

Shkruan: ARTA TAHIRI Nëse dikur përmbajtjet të paverifikuara, të pasakta e që nuk janë për t’u besuar ishin minimale, sot, ky lloj i përmbajtjeve ndoshta nuk e dominon skenën mediatike në aspektin sasior, por që ato kanë më shumë shpërndarje dhe me këtë edhe ndikim te...