Ministrat në rolin e zëdhënësve

Ministrat në rolin e zëdhënësve

Si u transformua komunikimi i qeveritarëve me publikun? Si u bë që rrjetet sociale të zëvendësojnë mediat në procesin e kumtimit të lajmeve “pushtetare”? A ishte transparenca e skajshme e kryeministrit Zaev metoda më e mirë për komunikim me mediat dhe...