Si ndikojnë dezinformatat në rritjen e apatisë politike të qytetarëve?
Si ndikojnë dezinformatat në rritjen e apatisë politike të qytetarëve?
“Poligraf”: Çfarë pohime të pavërteta dhe manipuluese u paraqitën në kolumnën e Risto Nikovskit?
“Poligraf”: Çfarë pohime të pavërteta dhe manipuluese u paraqitën në kolumnën e Risto Nikovskit?
“Poligraf”: Cilat media transmetuan deklarata të pavërteta të politikanit rus Medvedev për Ukrainën?
“Poligraf”: Cilat media transmetuan deklarata të pavërteta të politikanit rus Medvedev për Ukrainën?
“Poligraf”: Kush përhapte dezinformata për rrëmbyes të fëmijëve në Shkup?
“Poligraf”: Kush përhapte dezinformata për rrëmbyes të fëmijëve në Shkup?
Protesta e gazetarëve: E drejta e qytetarëve përpara interesave të të fortëve
Protesta e gazetarëve: E drejta e qytetarëve përpara interesave të të fortëve
Ministrat në rolin e zëdhënësve
Ministrat në rolin e zëdhënësve
“Poligraf”: Kush e pa Raportin e Komisionit Evropian me syze “rozë”, e kush me syze “të errëta”?
“Poligraf”: Kush e pa Raportin e Komisionit Evropian me syze “rozë”, e kush me syze “të errëta”?
“Poligraf”: Cilat media përhapën deklarata të pabaza të Bërnabiq për raportin e KE për Serbinë?
“Poligraf”: Cilat media përhapën deklarata të pabaza të Bërnabiq për raportin e KE për Serbinë?
Raporti i Komisionit Evropian: Si të lexohet realisht, e jo “zi” apo “rozë”?
Raporti i Komisionit Evropian: Si të lexohet realisht, e jo “zi” apo “rozë”?
“Poligraf” Kush dezinformon se vendet nga Ballkani Perëndimor ia kaluan Maqedonisë sipas Indeksit të sundimit të ligjit?
“Poligraf” Kush dezinformon se vendet nga Ballkani Perëndimor ia kaluan Maqedonisë sipas Indeksit të sundimit të ligjit?
previous arrow
next arrow

Lufta kundër dezinformatave dhe gjuhës së urrejtjes

Instituti për Media dhe Analitikë – IMA lufton kundër dezinformimit dhe lajmeve të rreme, gjuhës së urrejtjes dhe diskriminimit në media dhe komunikimet publike.

Monitorimi i mediave

Instituti për Media dhe Analitikë IMA kryen monitorim cilësor të mediave të shkruara, elektronike dhe sociale, në përputhje me standardet profesionale.

Hulumtime dhe analiza

Instituti për Media dhe Analitikë IMA zbaton kërkime dhe analiza cilësore mediatike në TV, radio, media të shkruara, media elektronike dhe media sociale.

slide 1
Image Slide 9
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 4
Image Slide 5
Image Slide 6
Image Slide 7
Image Slide 8
Image Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Për ne

Themeluesit

Telefon

(+38970) 349906

Email

institute@arhiva.ima.mk

NA NDIQNI