ПРЕСТАНЕТЕ ДА НÈ СИЛУВАТЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НÈ СИЛУВАТЕ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Пишува: БИЛЈАНА МИХАЈЛОВСКА Денот кога голи жени нè „вознемирија“ повеќе отколку силувани жени Невозможно е да се каже нешто за војната во Украина, а да е тоа ново или корисно за кого било. Се случува ужас пред очите на целиот свет, а тој свет едноставно нема сила да...